Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Yapay Zeka ile İçerik Oluşturma Araçları

Güncelleme Tarihi: 10.05.2024

İçindekiler;

OpenAI tarafından 2022 yılında Chat GPT’nin piyasaya sürülmesi ile beraber yapay zeka ile içerik oluşturma araçlarına olan ilgi artış gösterdi. İçerik pazarlama stratejisini geliştirmek isteyen işletmeler artık içerik üretim süreçlerinde yapay zeka ile içerik oluşturma araçlarından yararlanıyor.

 

Markalar yapay zeka ile içerik oluşturma araçlarını kullanarak blog yazıları, kategori açıklaması, ürün açıklaması, video ve sosyal medya paylaşım metni hatta ve hatta e-kitap bile üretebiliyor. İçerik üretiminde yapay zeka kullanmak isteyen işletmelerin ise özellikle seo bakımından olumsuz etkilenmemek adına kullanıcılara fayda sağlayan ve değerli olan içeriklerin üretimine odaklanması gerekiyor.

 

Yapay Zeka ile İçerik Oluşturma Araçları adlı bu yazımızda sizlere yapay zeka teknolojisinden yararlanarak içerik üretimi yapabileceğiniz araçlar ve toollar hakkında bilgi vereceğiz. Siz de bu yazımızı inceleyerek yapay zeka ile içerik üretme araçları hakkında bilgi edinebilir ve içerik üretiminizi kolayca yapabilirsiniz.

 

Yapay Zeka ile İçerik Oluşturma Araçları

 

Yapay Zeka İçerik Oluşturucu Nedir?

 

Yapay zeka içerik oluşturucular, genellikle metin, görsel, video ya da ses gibi farklı medya türlerini yaratmak için yapay zeka teknolojisinden yararlanan araçlardır. Yapay zeka ile içerik oluşturucular kendi içerisinde farklı kategorilere ayrılmaktadır:

 

  • Metin tabanlı içerik oluşturucular
  • Görsel tabanlı içerik oluşturucular
  • Video tabanlı içerik oluşturucular
  • Ses tabanlı içerik oluşturucular

 

Metin tabanlı içerik oluşturma araçları genellikle makale, blog, ürün ve kategori açıklaması üretimi yaparken görsel tabanlı içerik oluşturucular resim, illüstrasyon, tasarım ve fotoğraf oluşturur. Video tabanlı içerik oluşturucular ise video oluşturmaya olanak tanırken ses tabanlı içerik oluşturucular ses dosyası üretirler.

 

Yapay Zeka ile İçerik Oluşturmanın Avantajları

 

Yapay zeka ile içerik oluşturma araçları günümüzde markalar ve işletmeler tarafından oldukça çok tercih edilmektedir. Çünkü Yapay Zeka ile İçerik Oluşturmanın Avantajları oldukça fazladır.

 

  • Yapay zeka ile içerik üretimi araçları insan gücüne kıyasla daha hızlı ve seri bir şekilde içerik üretimi yapar.
  • Yapay zekayı içerik üretiminde kullanmak iş süreçlerini hızlandırır.
  • Otomatik hale getirilen yapay zeka araçları sayesinde 7 gün 24 saat boyunca içerik üretimi yapılabilir.
  • Yazılan promptlar sayesinde markalar kişiselleştirilmiş içerikler alabilmektedir.
  • Yapay zeka ile içerik üretimi işletmelere maliyet tasarrufu sağlamaktadır.
  • Yaratıcı ve inovatif içerik üretimi daha kolay bir hale gelmektedir.
  • İşletmeler doğru bir strateji ile içerik üretimi yapmaya başlayarak SEO çalışmalarında iyi sonuçlar elde edebilmektedir.

 

Yapay Zeka ile İçerik Oluşturmanın Avantajları bunlardır. Sizler de yapay zeka ile içerik üretimi yapmak istiyorsanız içerik üreten yapay zeka programlarını kullanabilirsiniz. Böylece ürettiğiniz içerikler ile sosyal medya, seo, video pazarlama stratejinize yön verebilirsiniz.

 

Yapay Zeka ile İçerik Oluşturmanın Avantajları

 

En iyi Yapay Zeka İçerik Oluşturma Araçları

 

Yapay zeka ile içerik üretimi yapmak isteyen kişi ve işletmelerin tercih edebileceği birçok araç bulunur.

 

  • Ticimax AI
  • Chat GPT
  • Google Gemini
  • Jasper
  • Copy AI
  • Writely
  • Article Forge
  • Anyword
  • Pepper Content

 

Yapay zeka ile içerik üretimi yaparken tercih edebileceğiniz bazı araçlardır. Gelin şimdi bu araçlara daha yakından göz atalım.

 

Ticimax AI

 

E-ticaret alt yapısı olarak Ticimax’ı tercih eden markaların kullanabileceği Yapay Zeka ile İçerik Oluşturma Araçları arasında yer alan Ticimax AI, sitenizin admin panelinden kolayca kullanabileceğiniz bir yapay zeka ile içerik üretme aracıdır.

 

2023 yılında piyasaya sunulan Ticimax AI ile blog içeriği, kategori açıklaması ve ürün açıklaması gibi içeriklerinizi kolayca üretebilirsiniz. Özellikle Ticimax AI’ın gelişmiş özellikleri sayesinde e-ihracat odaklı sanal mağazanız için de İngilizce, Almanca ve Fransızca metinler de üretebilirsiniz. Ticimax AI ile yalnızca blog, kategori ve ürün açıklamaları değil dilerseniz SEO Title, SEO Keywords ve Description üretimi de kolayca yapabilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilir: Ticimax AI

 

Chat GPT

 

Yapay zeka ile içerik oluşturma araçları dendiğinde herkesin aklına ilk sırada gelen araçlardan birisi Chat GPT’dir. OpenAI tarafından Python programlama dili ile geliştirilen ve 30 Kasım 2022 yılında piyasaya sürülen Chat GPT, diyalog tabanlı bir yapay zeka aracıdır.

 

İlk olarak Chat GPT-3 olarak piyasaya sürülmüştür ve daha sonra geliştirilerek Chat GPT-4 de ücretli olarak kullanıma sunulmuştur. Bir sohbet botu olarak bilinen Chat GPT, özellikle birçok alanda metin üretimi yapabileceğiniz bir araçtır.

 

Yapay zeka ile içerik üretmek isteyen kişiler içeriklerinin akışı, alt başlıkları, meta title ve descriptionları gibi üretimleri Chat GPT ile kolayca oluşturabilmektedir. Bunun yanı sıra video metni ve sosyal medya paylaşım metni de oluşturmanıza olanak tanır.

 

İlginizi Çekebilir: Chat GPT Nedir

 

Chat GPT

 

Google Gemini

 

2023 yılında Google tarafından piyasaya ilk olarak Google Bard olarak sunulan ve daha sonra isim değişikliği ile Gemini olan yapay zeka destekli chat bot da yapay zeka ile içerik üretimi yapmak isteyen kişi ve işletmelerin tercih edebileceği araçlardan birisidir.

 

  • Metin oluşturma
  • Konu özetleme
  • Oluşturulan metinleri seslendirme
  • Sesle komut girme

 

Gibi birçok özelliği bulunan bu araç sayesinde sizler de yapay zeka ile içerik üretimi yapabilirsiniz.

 

Jasper AI

 

En iyi yapay zeka içerik üretimi araçları arasında yer alan Jasper AI, 2021 yılında kurulmuştur. Makine öğrenimi ve Doğal dil işleme özelliği ile ön plana çıkan bu yazma aracı kişi ve işletmelerin intihal olmadan içerik üretmesine olanak tanımaktadır.

 

Chat GPT’ye alternatif olarak gösterilebilecek Jasper AI, blog içeriği, ürün ve kategori açıklaması ve hatta sosyal medya paylaşım metni bile oluşturabilmektedir. Siz de yapay zeka ile içerik oluşturucu araçlar arıyorsanız içerik üretiminde Jasper AI’ı tercih edebilirsiniz.

 

Jasper AI

 

Copy AI

 

Chat GPT’ye alternatif olabilecek yapay zeka ile içerik üretme araçlarından birisi de COPY AI’dir. Yapay Zeka ile İçerik Oluşturma Araçları arasında yer alan COPY AI ile blog içeriği, landing page, e-posta, sosyal medya paylaşım metni, ürün ve kategori açıklaması üretebilmek mümkündür.

 

7 gün ücretsiz kullanıma sunulan COPY AI, genellikle aylık ya da yıllık abonelikler ile kullanılabilen yapay zeka ile içerik oluşturma araçlarından birisidir.

 

Writely

 

Hem bireysel hem de kurumsal içerik üretimi yapan kişi ve işletmeler tarafından tercih edilebilecek araçlardan birisi de Writely’dir. Kullanıcı dostu arayüzü ile ön plana çıkan araçlardan birisi olan Writely, SEO dostu blog yazıları, kategori açıklamaları, ürün açıklamaları gibi birçok içerik üretimini Writely ile kolayca yapabilirsiniz. Writely kullanmak için yapay zeka ile içerik üretimi aracının internet sitesi üzerinden bir hesap oluşturabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Article Forge

 

Yapay Zeka ile İçerik Oluşturma Araçları arasında yer alan Article Forge, yüksek kalitede içerik üretimi yapmak isteyen kişi ve işletmelerin tercih edebileceği araçlar arasında yer alır. Yapay zeka ile içerik üretimi yapmanıza olanak tanıyan bu araç sayesinde 1500+ kelimelik bir içeriği kolayca üretebilirsiniz.

 

SEO açısından optimize edilmiş içerikler sunan Article Forge ile blog yazısı, kategori açıklaması, ürün açıklaması gibi birçok içerik türünde üretim yapabilirsiniz. Özellikle ilk 5 gün ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu aracı kelime sayısı ya da kullanıcı sayısı belirleyerek ücretli bir şekilde de profesyonel olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax